Αρχική

Bιοτεχνία Αρσένης

Κατασκευή ψαλιδιών κουρέματος προβάτων και ειδών κρεοπωλείου.

Περί της βιοτεχνίας

Η βιοτεχνία Αρσένης ιδρύθηκε το 1992 και ειδικεύεται στην κατασκευή ψαλιδιών κουρέματος προβάτων και ειδών κρεοπωλείου. Η κατασκευή είναι χειροποίητη με ιδιαίτερη προσοχή από το αρχικό έως και το τελικό στάδιο της συναρμολόγησης, έτσι ώστε η άψογη ποιότητα κατασκευής και η υψηλή απόδοση να είναι απόλυτα εγγυημένες. Από το 1992 μέχρι και σήμερα, στόχος μας είναι και παραμένει η ικανοποίηση των απαιτήσεων και η υπέρβαση προσδοκιών των πελατών μας.

Τα τελευταία χρόνια το πελατολόγιο της βιοτεχνίας μας έχει επεκταθεί, πέρα από την Ελλάδα στην οποία καλύπτουμε το μεγαλύτερο μέρος, και σε άλλες χώρες όπως Σκωτία, Αγγλία, Αμερική, Αυστραλία, αλλά και σε πολλές χώρες των Βαλκανίων.

Το ψαλίδι μας

Μετά από 25 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή ψαλιδιών προβάτων, το 2017 ξεκίνησε η παραγωγή των νέων και μοναδικών ψαλιδιών με πλαστική λαβή και είμαστε η μοναδική βιοτεχνία που κατασκευάζει ψαλίδια αυτού του τύπου (με πλαστική λαβή). Η ιδέα ξεκίνησε πριν τρία χρόνια και χρειάστηκαν πολλές δοκιμές ώστε να καταλήξουμε στο τελικό σχέδιο και να πέτυχουμε την τέλεια εφαρμογή. Η ποιότητα του μετάλλου παραμένει πάντα η ίδια και κορυφαία.

Τα πλεονεκτήματα του νέου ψαλιδιού είναι τα παρακάτω:

1. Δεν σκουριάζει

2. Έχει καλύτερη εφαρμογή στο χέρι, λόγω της εργονομικά σχεδιασμένης λαβής.

3. Διαθέτει μοναδικό κλείστρο ασφαλείας, χωρίς να εμποδίζει το κλείσιμο του ψαλιδιού, παρέχοντας ασφαλές κλείδωμα σε κλειστή θέση.

4. Υπάρχει βίδα αποσυναρμολόγησης και συναρμολόγησης του ψαλιδιού για καλύτερο τρόχισμα.

5. Έχει βίδα ρεγουλαρίσματος των λεπίδων μετά το τρόχισμα, επιτρέποντας τη ρύθμιση της θέσης τους.

6. Είναι πιο ελαφρύ και ξεκούραστο στην χρήση, χάρη στην πλαστική λαβή και στο καλύτερο ζύγισμα.

7. Διαθέτει 4 σημεία στήριξης των λεπίδων στη λαβή, παρέχοντας σταθερότητα και σιγουριά κατά τη χρήση.


Ο μπαλτάς μας

Μπαλτάδες διαφόρων διαστάσεων.
Το μεταλλικό μέρος (λάμα-μαχαίρι) είναι ατσάλι υψηλής ποιότητας και έχει υποστεί θερμική κατεργασία για να αποκτήσει την βέλτιστη σκληρότητα.

Το πλαστικό μέρος (λαβή) είναι πρωτογενές βιομηχανικό υλικό από πιστοποιημένες διεθνείς βιομηχανίες (BASF, SHELL κλπ).